5 strategieën om te beslissen welke Florez kleding je houdt en wat je doneert

Geplaatst door

Heb je je ooit vernederd gevoeld door een horde Florez en Red Button kleding, sijpelend uit je kast, zo dicht opeengepakt dat je de deur niet kan sluiten? Je moet advies inwinnen over hoe te kiezen welke kleren je wil houden en welke je weg wil gooien.

Handige tips om te beslissen welke Red Button kleding je houdt en welke je doneert

We hebben allemaal weleens iets dat we moeilijk los kunnen laten. Veel mensen hebben moeite met het wegdoen van die leuke Florez of Red Button kleding die ze niet meer dragen. Het is mogelijk dat je iets nog niet gedragen hebt en dat waarschijnlijk ook niet gaat doen. Het is mogelijk dat het item een sentimentele betekenis voor je heeft, en dat je het wil houden. Soms past een hedendaags modestatement niet bij jou; je hebt er toch voor betaald en wilde het niet verspillen.

De truc met de hanger

Draai alle hangers in de kast achterstevoren. Als je een Red Button kleding stuk draagt, was het dan voordat je het opnieuw ophangt. Als dit gebeurt, wordt de hanger in de juiste richting gehangen. Als er na een paar maanden nog steeds achterstevoren hangers zijn, geeft je deze kledingstukken weg.

Let op wat je regelmatig draagt

Besteed aandacht aan wat je vaak draagt in plaats van onregelmatig. Bedenk of het Florez kledingstuk nuttig en relevant is in je leven. Als je kledingstukken tegenkomt die je maar één keer hebt gedragen, doe ze dan weg.

Maak een tijdschema

Trek een bepaalde tijd uit, bijvoorbeeld een weekend, om je kast op te ruimen. Het zou beter zijn als je een no-nonsense mentaliteit had. Je wil je niet al te druk maken over het opruimen van je kledingkast. Het is gemakkelijk om op een zijspoor te belanden tijdens een reis door het verleden.

Stel jezelf op de proef

Voordat je een Florez kledingstuk houdt, moet je zeker weten dat het in goede staat is. Maak een lijst van de belangrijkste vragen die je jezelf moet stellen. Is het in goede staat en staat het je goed? Wanneer heb je het voor het laatst gedragen? Als het meer dan een jaar geleden is, is het tijd om het weg te doen.

Seizoensgebonden organiseren, tweemaal per jaar

Om je voor te bereiden op de winter en de zomer, moet je je kast in de herfst en lente herorganiseren. Deze gewoonte maakt het makkelijker voor jou om te beslissen welke kleren van Florez je wilt houden en welke je wegdoet wanneer je gaat opruimen. De eerste paar minuten zijn vaak het moeilijkst. Het zal gemakkelijker worden als je blijft oefenen.

Geef een reactie