Kinderlaarzen Winter 2018/2019

Op zoek naar leuke laarsjes voor uw kind? U zit op het juiste adres. Op deze pagina vindt u een overzicht van de gaafste kinderlaarzen op dit moment. Ook vindt u hier tips en een kortingscode voor kinderschoenen.

Kinderlaarzen Winter 2018/2019


Kinderlaarzen Winter 2018/2019

 • De kinderlaarzen die u niet mag missen aankomend seizoen.
 • De eisen waaraan goede kinderlaarsjes moeten voldoen.
 • De kinderlaarsjes die geschikt zijn voor uw kind.
 • Uw kortingscode voor kinderschoenen winter 2018/2019.


De kinderlaarzen die u niet mag missen aankomend seizoen

Ieder seizoen komen er weer nieuwe kinderlaarsjes in de winkels. Een aantal kinderlaarsjes blinken uit, de zogenaamde absolute toppers. De laarsjes die zowel kwalitatief als gaaf zijn.

Coolsteps Kinderlaarzen Winter 2018/2019
Zeer populair zijn de exclusieve kinderlaarzen van het merk Coolsteps. Op de afbeelding hierboven vindt u een voorbeeld van deze populaire laarsjes in de kleur roze.

De laarsjes zijn daarnaast prachtig versierd met trendy gesp. Hierdoor krijgen de laarsjes een modern accent. Deze zeer populaire laarzen van Coolsteps zijn niet alleen leuk, maar ook zeer gezond voor de kindervoeten.

Er is extra zorg besteed aan de pasvorm. En alleen de beste materialen zijn gebruikt. Dit alles maakt deze laarzen zeer populair dit seizoen!

Ouders zijn zeer tevreden

Ouders zijn zeer tevreden over de kinderlaarzen van Coolsteps. Vooral de goede kwaliteit en gave uitstraling worden vaak door ouders genoemd. De Coolsteps laarzen zijn namelijk van de beste materialen gemaakt.

Ouders die de soortgelijke laarsjes van Coolsteps uit de eerdere winter 2016/2017 hebben gekocht, hebben ervaren dat de laarsjes lang meegaan en lang goed blijven.

Een verbeterde versie van dit model is daarom ook toegevoegd aan de nieuwe Coolsteps wintercollectie 2018/2019. De laarsjes zijn nu verkrijgbaar in een kort en middelhoog model.

De laarsjes zijn geheel van leer. Geen gewone leer, maar leer van de hoogste kwaliteit. Hierdoor zullen de neuzen ook bij langdurig spelen niet snel verkleuren.

De zolen zijn zeer comfortabel waardoor de laarsjes heerlijk lopen. Kinderen lopen comfortabel op laarsjes van dit merk. Veel ouders geven daarom aan vaker kinderschoenen van Coolsteps te zullen kopen.

Coolsteps Kinderlaarzen bij Shoebana

De populaire kinderlaarzen van Coolsteps zijn op dit moment direct verkrijgbaar bij Shoebana. Bestelt u vandaag, dan heeft u de laarsjes morgen al in huis. De laarsjes worden gratis naar u verzonden. Bent u niet tevreden, dan kunt u de laarsjes geheel gratis terugsturen.


De eisen waaraan goede kinderlaarsjes moeten voldoen

Kindervoeten zijn nog volop in ontwikkeling. Draagt uw kind slechte of verkeerde kinderschoenen, dan kan uw kind daar de rest van zijn of haar leven last van krijgen. Het is daarom zeer belangrijk om goede kinderschoenen voor uw kind te kopen.

Op onze blogcategorie vindt u een verzameling van de belangrijkste tips. U vindt er een overzicht van artikelen met belangrijke informatie over kinderschoenen. Wij raden u aan om deze artikelen te lezen, vooral als u nog weinig ervaring heeft met het kopen van kinderschoenen.

Wat zijn goede kinderlaarzen?

Dit kan met één zin beantwoord worden:

Goede kinderlaarzen ventileren goed, zitten lekker, zijn niet te zwaar, hebben comfortabele zolen en kunnen tegen een stootje.

Wanneer zitten laarsjes goed? Wat zijn goed ventilerende laarsjes? Hoe kan ik weten welke laarsjes aan deze eisen voldoen? Hieronder vindt u antwoord op deze vragen.

Wanneer zitten laarsjes goed?

Kinderlaarsjes zitten goed als er extra groeiruimte inbegrepen is en uw kind er eenvoudig zonder pijn mee kan lopen. Bij het passen in de winkel is het daarom noodzakelijk dat uw kind eerst een paar stapjes met de laarsjes loopt. Observeer vervolgens of u iets opvalt en vraag uw kind of hij of zij last heeft.

Koopt u kinderlaarzen online, laat uw kind dan eerst even binnenshuis met de laarsjes lopen. Laat uw kind de laarsjes pas buiten dragen als ze zeker goed zitten. Zo voorkomt u dat u niet meer kunt retourneren omdat webwinkels bij het retourneren eisen dat de schoentjes niet belopen zijn.

De noodzaak van groeiruimte
Kinderlaarsjes worden meestal lang gedragen. Vooral als de kwaliteit goed is zoals bij de Coolsteps laarzen het geval is. Het is dan erg zonde als de laarsjes al binnen twee maanden niet meer passen. Vooral als de laarsjes nog in nieuwstaat verkeren.

Groeiruimte maakt het niet alleen mogelijk dat de laarsjes langer gedragen kunnen worden, maar is ook noodzakelijk voor een goede ontwikkeling van kindervoeten.

Koopt u kinderlaarzen, dan dient u er altijd zeker van te zijn dat er nog extra groeiruimte voor de voetjes is.

Hoe kan ik de juiste groeiruimte bepalen?
Bij het passen van de schoentjes kunt u eenvoudig de juiste groeiruimte bepalen. Trek de veters of rits helemaal open. Bij de meeste kinderlaarsjes kunt u de rits aan de binnenzijde helemaal openmaken.

Zijn de schoentjes zo veel mogelijk opengetrokken? Duw de voetjes van uw kind vervolgens helemaal naar voren, totdat de tenen aan de voorkant strak tegen de binnenzijde van de schoentjes komen. Wees er wel zeker van dat de tenen van uw kind tegen de neus aankomt. Druk op de neus van de schoentjes om daar zeker van te zijn.

Steek vervolgens uw vinger achter de hielen in de schoen. Uw vinger dient dan nog achter de hielen te kunnen. Zo een 1 centimeter aan groeiruimte is voldoende als uw kind op dat moment sokken draagt.

Draagt uw kind geen sokken tijdens het passen, dan is nog meer groeiruimte nodig. Zo een 1,3 centimeter aan groeiruimte is dan aanbevolen. Als het kouder wordt, zal uw kind namelijk dikkere sokken dragen waardoor de groeiruimte onder druk komt.

Wat zijn goed ventilerende kinderschoenen?

Goed ventilerende kinderschoenen zijn kinderschoenen die het mogelijk maken dat de voetjes kunnen ademen. Een goed ventilerend materiaal is leer. Kinderschoenen van leer zijn daarom sterk aangeraden. Probeer kinderlaarsjes van niet ventilerend materiaal, zoals imitatieleer of kunststof te vermijden.

Waarom is goede ventilatie belangrijk?
Kindervoeten blijven langer fris omdat goed ventilerende kinderschoenen het mogelijk maken dat de voetjes kunnen ademen. Dit is zeer belangrijk voor de kindervoeten.

Leren kinderschoenen zijn niet alleen steviger, maar verkleinen ook de kans op zweetvoeten en infecties.

De voordelen van leren kinderschoenen
Leren kinderschoenen hebben twee belangrijke voordelen. Zoals u hebt gelezen maakt leer het mogelijk dat de voetjes kunnen ademen. De voetjes blijven daardoor langer fris. Een ander voordeel van leer is dat de schoentjes zich eenvoudig kunnen aanpassen aan de vorm van kindervoeten.

U voorkomt hiermee dat de voetjes een niet natuurlijke vorm krijgen. Leer past zich namelijk eenvoudig aan. De natuurlijke vorm van de kindervoeten blijft behouden. Zoals u hieronder kunt zien zijn onderstaande laarsjes geheel van leer. Ook de binnenkant is van leer en voelt zacht en comfortabel aan.

Leren Kinderlaarzen

Goede kinderlaarzen zijn daarom gevoerd van leer. Laarsjes zijn bovendien geheel gesloten. Het is daarom zeer belangrijk dat de voetjes kunnen ademen om fris te blijven. Koop daarom altijd leren kinderlaarzen.

Comfortabele en goed buigzame zolen

Een andere eis waaraan goede kinderlaarzen moeten voldoen is dat de zolen goed buigzaam moeten zijn. Goed buigzame zolen zijn namelijk cruciaal voor de ontwikkeling van kindervoeten. Hoe kleiner de maat hoe buigzamer de zolen moeten zijn.

Vrijwel alle kinderschoenen van A-Merken hebben goed buigzame zolen. Toch kan het voorkomen dat u te maken krijgt met kinderschoenen die slecht buigzame zolen hebben. U dient dit daarom altijd voor de zekerheid te controleren.

Pak de zolen met beide handen vast en buig de zolen. Dit moet zonder veel druk te zetten mogelijk zijn. Buigen de zolen moeizaam, dan dient u de laarsjes te laten staan. Zolen die niet goed buigzaam zijn, kunnen schade brengen aan de kindervoeten.

Buigzame zolen en maatgroep
De kleinere maten (18 t/m 24) dienen zeer flexibel te zijn. Met uw duim en wijsvinger dient u de zolen al te kunnen buigen. Ook de maten 25 t/m 32 dienen nog vrij flexibel te zijn. Het is dan niet meer nodig dat u de schoentjes zelfs met uw vingers kunt buigen. Een beetje druk is toegestaan.

Kindervoeten vanaf maat 33 zijn al verder ontwikkeld en kunnen meer druk aan. Toch dienen ook de schoenen vanaf maat 33 nog steeds buigzaam te zijn. Daarna kan dit steeds verder worden afgebouwd totdat uw kind klaar is voor echte schoenen.

Welke kinderlaarsjes zijn geschikt voor mijn kind?

Er zijn verschillende soorten laarzen te koop. Van enkellaarsjes tot hoge laarsjes. Omdat er veel soorten te koop zijn, is het van belang om ook hier bij stil te staan. Niet alle kinderlaarzen zijn namelijk geschikt voor elke maatgroep en leeftijd.

Koop een laars niet alleen omdat die er gaaf uitziet. U dient zich ook af te vragen of het model geschikt voor uw kind is.

Hieronder kunt u lezen welke soorten laarzen geschikt zijn per maatgroep. Belangrijk om te weten is dat dit per kind kan verschillen. De gegevens hieronder zijn slechts een indicatie. Een vuistregel is daarom altijd om uw kind te laten lopen met de laarsjes. Observeer en kijk of u wat opvalt.

Vraag uw kind vervolgens of het goed en comfortabel voelt om met de laarsjes te lopen. Wees er wel zeker van dat uw kind de waarheid spreekt. Het kan namelijk voorkomen dat kinderen de laarsjes om welke reden dan ook graag wil hebben en daarom alle pijntjes bewust verzwijgen.

Maten 18 t/m 21
Koop liever nog geen laarsjes. Uw kind kan beter eerst nog wennen aan schoentjes. Uitgezonderd zijn de laarsjes van merken die gespecialiseerd zijn in schoentjes voor de eerste stapjes.

Maten 22 t/m 27
Enkellaarsjes zijn geschikt. Wees er wel zeker van dat de laarsjes goed buigzame zolen hebben en van leer zijn. Het is beter om hoge laarzen te vermijden. Die kunnen dan nog vrij oncomfortabel zijn. Vermijd laarsjes met hakjes.

Maten 28 t/m 32
Wij raden nog steeds enkellaarsjes aan. Toch kan het geen kwaad om hogere laarsjes aan te schaffen, mits de zolen comfortabel zijn en er geen hoge hak op zit. Zorg dat de laarzen van leer zijn.

Maten 33 t/m 38
De voetjes zijn nu verder ontwikkeld. Zowel enkellaarsjes als hoge laarsjes zijn geschikt. U bent nu vrij om te kiezen uit de verschillende soorten laarzen en stijlen. Wel dient u nog altijd laarzen met hoge hakken te vermijden en te kiezen voor leren laarzen.

Combineren met andere kleding

Waar u ook stil bij moet staan, is de mogelijkheid om de laarzen te combineren met andere kinderkleding. Het komt namelijk vaak voor dat ouders achteraf pas beseffen dat bepaalde laarsjes beperkingen hebben als het gaat om het combineren met andere kleding. Dit komt heel vaak voor.

Het is daarom belangrijk om ook hier stil bij te staan. Niet alle kinderlaarsjes zijn met alles te combineren. Neem de kledingstijl van uw kind daarom altijd mee in de overweging voordat u voor een bepaald type laars kiest. U voorkomt hiermee latere teleurstellingen.

Stel uzelf de volgende vragen

 • Welke kleur is goed te combineren?
 • Welke laarsjes passen bij de huidige kleding van mijn kind?
 • Is het mogelijk om de broekspijpen in de laarzen te stoppen?

U kunt de juiste keuzen maken aan de hand van hoe u uw kind kleedt. Wij maken vaak mee dat ouders achteraf pas beseffen dat de leuke laarsjes die zij hebben gekocht beperkingen hebben. Sta hier dus altijd goed bij stil.

Heeft uw kind bijvoorbeeld veel spijkerbroeken? Wilt u die graag in de laarzen stoppen zodat de gave versieringen van de laarsjes goed zichtbaar zijn? Kies dan voor laarzen die wijd zijn aan de bovenkant. Als u online kinderlaarzen koopt, neem dan thuis gerust de tijd om meerdere kledingcombinaties uit te proberen.

Hoe staan de laarsjes onder een rokje? Hoe staan de laarsjes onder een spijkerbroek? Is de kleur goed te combineren met haar favoriete rokjes?

Kortom, voor de aanschaf dient u stil te staan bij de mogelijkheid om de laarsjes te combineren met andere kleding.

Conclusie

Als u kinderlaarsjes koopt, dan dient u stil te staan bij een aantal punten. Kies voor leren laarsjes zodat de voetjes goed kunnen ademen en het model zich aanpast aan de vorm van de voetjes. Koop laarsjes met goed buigzame zolen. Kijk welke type het meest geschikt is voor uw kind. Vraag u vervolgens af of de laarsjes goed te combineren zijn met de huidige kinderkleding.


Uw kortingscode voor kinderschoenen winter 2018/2019

Omdat leren kinderlaarzen een stuk duurder zijn, willen wij u graag een kortingscode van 10% geven. Met uw kortingscode ontvangt u 10% korting op alle kinderschoenen bij Shoebana. Hieronder vindt u uw kortingscode die u een jaar lang kunt gebruiken.

Uw kortingscode is Shoe10

Vrijwel alle kinderschoenen bij Shoebana zijn geheel van leer. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de ontwikkeling van de kindervoeten goed verloopt.

Veel succes!

Wij wensen u veel succes en plezier met het kopen van nieuwe gezonde schoentjes voor uw kind. Indien u nog een vraag of opmerking hebt, aarzel dan niet om hieronder te reageren. Wij kijken ernaar uit om uw reactie te lezen.

Naar Webwinkel Shoebana >>>

1 Reactie


Reageren:

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Ontvang 10% Kortingscode Op Kinderschoenen

Afmelden is altijd mogelijk. Shoebana respecteert uw privacy en zal uw e-mail nooit aan derden verschaffen.

Top 10 Deze Week


 • Leren Zomerlaarsjes - Roze
 • Coolsteps
 • Leren Zomerlaarsjes - Roze
 • €100,00 59,95

 • Leren Zomerlaarsjes - Blauw
 • Coolsteps
 • Leren Zomerlaarsjes - Blauw
 • €100,00 69,95

 • Leren Zomerlaarsjes - Crème
 • Coolsteps
 • Leren Zomerlaarsjes - Crème
 • €100,00 69,95

 • Lage Gympen Met Lichtjes
 • Skechers
 • Lage Gympen Met Lichtjes
 • €50,00 47,00

 • Braqeez Trendy Schoenen - Cherry
 • Braqeez
 • Braqeez Trendy Schoenen - Cherry
 • €90,00 57,00


 • Coolsteps Suède Boots - Bruin
 • Coolsteps
 • Coolsteps Suède Boots - Bruin
 • €100,00 57,00

 • Gave Ballerina's Klittenband - Sand
 • Braqeez
 • Gave Ballerina's Klittenband - Sand
 • €64,95 49,95


 • Lage schoentjes klittenband - Blauw
 • BunniesJR
 • Lage schoentjes klittenband - Blauw
 • €70,00 47,00
KlantenserviceLivechatTelefoonVeelgestelde Vragen
0 Paar
€0,00
Winkelwagen
Gratis
 
Verzending & Retour
Binnen 24 uur in huis. (meer info)
Meest Gezocht: Paulino, Braqeez, Sandalen.
Klantenservice
Chat Live
020 2610012
Shoebana Home  >  Blog  >  Kinderlaarzen Winter 2018/2019
Vragen? Chat live of bel 020 2610012

Onze Service

Nieuwsbrief

Meld U Aan En Ontvang Direct Uw
10% KortingsCode

Afmelden is altijd mogelijk, met slechts één klik. Shoebana respecteert uw privacy en zal uw e-mail nooit aan derden verschaffen.

Shoebana Op Facebook
Shoebana op Facebook
Top