CUT! Word je eigen regisseur te rijk zonder te knoeien

Geplaatst door

Heb je net je tuin verbouwd en heb je een mooie nieuwe tuintafel alleen ben je nog op zoek naar leuke stoelen? Een comfortabele stoel waarin je kan laten zien dat je echt de koning te rijk bent? Dan is dit iets voor jou. Regisseursstoelen worden steeds vaker gebruikt in tuin interieurs. Ben je benieuwd waarom regisseursstoelen vaker worden gebruik in tuinen, maar bijvoorbeeld ook bij restaurants, cafés en bars? Lees dan verder.

Waarom worden regisseursstoelen veel vaker gebruikt?

De grootste reden waarom er steeds meer regisseursstoelen worden gebruikt, komt doordat regisseursstoelen compact zijn en gemakkelijk kunnen worden opgeborgen. Je kunt namelijk de regisseursstoelen heel eenvoudig inklappen. Zo zijn de regisseursstoelen ook heel erg gemakkelijk om te gebruiken tijdens een verjaardag. Dan kun je toch iedereen een plekje geven zonder dat er veel mensen hoeven te staan.

Ook voor in je bedrijf

Naast tuinen worden regisseursstoelen ook steeds meer gebruikt in restaurants of barretjes. Dit komt doordat regisseurs compact zijn en heel erg luchtig. Zo is op een zomerdag niet te warm en zitten mensen niet heel je stoelen onder te zweten.

Ook is het zo dat doordat de regisseursstoelen gemakkelijk in te klappen zijn, dat bedrijven deze tijdens een mindere dag kunnen opbergen zodat de stoelen niet helemaal natregen.

Wanneer je regisseursstoelen wel natregenen hoef je je geen zorgen te maken. Regisseursstoelen zijn gemaakt van stof die heel erg snel opdrogen. Zo kun je binnen een aantal uur weer je gasten op een stoel laten zitten zonder dat ze last hebben van een natte kont.

Een baas te rijk zonder te knoeien

Met de regisseursstoel voel je je waarschijnlijk de baas te rijk. Natuurlijk is het ook heel prettig als je je tafel niet onder kunt knoeien. Af en toe wordt er namelijk wel eens een drankje of bord omgestoten. Het zou dan zonde zijn als je gloed nieuwe tafel of restauranttafel helemaal vies is. Ook hier heb je een oplossing voor. De beste oplossing zijn gecoat tafellinnen. Gecoat tafellinnen hebben een speciale plastic laag, waardoor je het geknoeide goed gemakkelijk kunt afdoen met een doekje. Het schuift er namelijk van af. Echter is het natuurlijk wel leuk als je gecoat tafellinnen kan vinden in een leuk kleurtje of met een leuk patroontje. Door middel van een gezellig gecoat tafellinnen breng je namelijk ook een beetje kleur in je tuin of restaurant. Zo ben je door middel van een leuk gecoat tafellinnen de zomer in je tuin of bedrijf zonder een rotzooi te maken van je tafel.

 

Geef een reactie