Stijlen voor de winter

Geplaatst door

Sommige mensen vinden de winter het heerlijkste seizoen dat er is. Ikzelf behoor niet tot die groep. Ik vind het vooral koud en nat. Maar je moet natuurlijk overal het beste van maken. En dat kan prima in de winter. Denk maar aan gezellige avondjes voor de openhaard en alle warme chocomelk die je kan drinken. Maar ook qua outfits is de winter top. De outfits zijn natuurlijk compleet het tegenovergestelde van wat je in de zomer draagt. En dat maakt het weer enorm interessant. In deze blog vertel ik je over outfits voor deze winter. Lees je mee?

Hip en comfortabel

Omdat het buiten al koud is, vind ik het altijd belangrijk om mezelf warm aan te kleden. Maar dat moet natuurlijk niet ten koste gaan van de outfit. En dus is de oplossing: Laagjes! Je kan gaan voor een retro look met een blouse en daar overheen een gebreide trui. Of misschien ben je meer van de jasjes. Dit is dé tijd om je spijkerjasje of leren jack weer uit de kast te halen. Stijlvol, hip en lekker warm. Dat klinkt toch als muziek in de oren.

Compleet in het zwart

Deze winter is de zwarte outfit weer helemaal terug. Deze ‘kleur’ is nooit uit het seizoen. Maar meestal combineren we een zwart item met jeans, of een kleurtje voor het contrast. Deze winter niet! een zwarte coltrui, jeans, en gympen kan prima! Dit creeërt een mysterieuze en chique look. Zorg dat de zwarttinten op elkaar aansluiten anders valt het verschil op in het licht en is het hele effect weg.

Van goede kwaliteit

Het allerbelangrijkste is dat je kleding, en vooral schoenen, koopt van goede kwaliteit. Je investeert namelijk niet alleen in de mode maar ook in je lichaam. Je wilt immers niet ziek worden en je lichaam wel goed ondersteunen, zeker in deze koude wintermaanden. Zoals ik zei, vooral als het gaat om schoenen. je voeten moeten je hele lichaam dragen en goed schoeisel maakt dit makkelijker. 

Mason Garments is de toekomst

Het merk Mason Garments is hier een vooruitloper in. zij maken schoenen die zowel hip en stijlvol zijn als van goede kwaliteit. En dat ook nog voor een goede prijs. Daarnaast zijn Mason Garments heren items fris en nét even anders dan wat we overal op straat zien. Zo is een unieke look gegarandeerd, ook met de Mason Garments dames lijn. En met hun brede assortiment kan je ook nog eens naar hartenlust afwisselen.

Geef een reactie