Stoere outfits voor je kind

Geplaatst door

Het liefst lopen we er iedere dag helemaal van top tot teen gekleed bij. En dat geldt ook voor onze kinderen. Maar om die nu iedere dag hun eigen outfit uit te laten zoeken, nee dat is het ook niet. Dat ziet er toch anders uit dan wanneer jij het doet. Maar dan moet er natuurlijk wel genoeg in de kast liggen om variërende combinaties mee te maken. In deze blog vertel ik je wat de trends zijn voor dit jaar. Lees je mee?

Zwart met een kleuraccent

Zwart is helemaal in. Maar veel mensen hijsen hun koter liever in iets kleurrijks. Dat is ook logisch, het staat vaak vrolijker. Toch is het voor oudere kinderen alles wat we gaan zien dit seizoen. Zwarte jassen, broeken en truien. Maar er zit een twist aan. We voegen er een hint van kleur aan toe. Graag iets fels of juist een aardetint. Roze, geel, crème, alles komt voorbij. Waar ga jij voor?

Lekker makkelijk

Maar we leven ook in een tijd waarin het soms makkelijker is om in een joggingbroek rond te lopen. Dat kan gelukkig nog steeds stijlvol zijn, ook voor kinderen. Gelukkig is Black Bananas kids er om je te redden. In deze joggingcombinaties hoef je ‘stijlvol’ ook helemaal niet te laten liggen. Deze outfits zijn van goede kwaliteit en het merk is ook enorm in. Zo sla je twee vliegen in één klap. Drie zelfs als je het uiterlijk ook meetelt.

Goed voor de winter

Daarnaast zijn ze ook lekker warm voor de winter. En dat is denk ik voor kinderen het allerbelangrijkst, het comfort. Je wilt immers niet dat je kleintje kou lijdt. Maar ook lagen zijn enorm in dit seizoen. Dat zijn ze de meeste seizoenen maar voor kinderen is het een belangrijke om te onthouden. Doe dit door jasjes, vesten, en overhemden met elkaar te combineren.

Kwaliteit of kwantiteit

Kinderen groeien constant en nieuwe kleding is daarom ook steeds nodig. Kies je dan voor kwantiteit of kwaliteit. Beide! Bij Black Bananas sale hoef je niet te kiezen. Goedkoop is duurkoop, dat weten we allemaal maar door kleding van goede kwaliteit te kopen, verzeker je jezelf er wel van dat jouw kind de kleding kan dragen zolang het past. in goede staat. Kijk wanneer je kleding koopt goed op de kwaliteit, dan pas op de prijs als dat kan. zo weet je zeker dat je kindje kleding van goed materiaal draagt.

Geef een reactie