Wat zijn vloeren die makkelijk schoon te maken zijn?

Geplaatst door

Van een vloer wil je genieten zonder zorgen. Ze zijn vaak prijzig en je wilt graag dat de vloer lang in goede staat mee gaat. Jij en je gezin lopen dag in dag uit over de vloer. Dit betekent dat de vloer elke dag te maken heeft met viezigheid. Voordat je het weet wordt er drinken gemorst. En ja hoor wie mag dat gaan schoonmaken? Jij! Dus maak het jezelf niet te moeilijk en kies voor een vloer die makkelijk schoon is te maken. Zo kan ook jij zonder zorgen genieten van je vloer. 

Kies voor laminaat

We weten allemaal dat het een grote klus is om houten vloeren schoon te houden. Voordat je het weet zit je dure vloer onder de vlekken. Wil je toch de authentieke uitstraling van houten vloeren? Kies dan voor laminaat. Een laminaatvloer is het ultieme doe-het-zelf project. Het is gemakkelijk aan te leggen, ook al heb je amper kluservaring. Je kan natuurlijk altijd nog even een tutorial kijken op youtube. Laminaat heeft de look van hout maar vergt minder onderhoud. Een laminaten vloer is gemakkelijk schoon te maken. Maak een sopje met water en neem je vloer gemakkelijk af. Let echter wel op dat je doek vochtig is en niet doorweekt. Laminaat kan niet tegen teveel water. Voordat je het weet staat je vloer krom, en dat wil je natuurlijk niet. 

Kies voor G-vloeren

Gaat u voor een waterdichte vloer met moderne uitstraling? Dan zijn G-vloeren wat u zoekt. Deze gietvloeren zorgen ervoor dat je zonder zorgen kan genieten van je vloer. De gietvloer wordt gegoten en naadloos strak getrokken. Als je het liever door een ander laat doen is de gietvloer de goedkopere optie. Een Beton Ciré vloer is een stukje duurder. Je kan dan echter wel veel uitgebreider genieten van de betonnen look. 

Kies voor Beton Ciré 

Ben je obsessed met de luxe uitstraling? Wil je elk gedeelte van je huis waterdicht bedekken? Kies dan voor Betoncire vloeren. Dit is op zowat op elke ondergrond aan te brengen. Zo kan je de betonlook op elke hoek van je interieur aanbrengen. Moderniseer zo je badkamer muren, aanrechtbladen, keukens en vloer. Kenmerkend aan de betonlook is dat het, naast makkelijk schoon te maken, er strak uitziet. Daarvoor moet het natuurlijk wel strak worden aangebracht. Niet zo zelfverzekerd in je eigen vaardigheden? Huur dan een Beton Ciré bedrijf in. Ze helpen je om zonder moeite te genieten van je splinternieuwe vloer. 

Geef een reactie